Dans Danse
colaborare artistică
&
schimb cultural
Instagram
Follow us

Search

dans::danse
  -  Artă   -  Descoperă tărâmul dans::danse

Cele două spectacole dans::danse, „DJ Battle” și „Protest”, se vor desfășura la Teatrul Național din București. Descoperă tărâmul dans::danse ce te așteaptă să îl explorezi săptămâna aceasta, pe 21 și 22 iunie.

 

 

În data de 21 iunie la ora 20:00, Sala Mică a TNB va găzdui spectacolul „DJ Battle”, coregrafiat de Maud Le Pladec.
Cu o geometrie variabilă și un spațiu ușor de remodelat, Sala Mică este o sală modernă dedicată experimentelor teatrale ale tinerei generații, fiind astfel perfectă pentru spectacolul-dialog al echipei franceze.
Scena va fi așezată astfel încât fiecare spectator să simtă că este parte a spectacolului și chiar să aibă posibilitatea de a interacționa prin mișcări de dans cu cei doi artiști.
Spectacolul „Protest” al Sandrei Mavhima va avea loc pe data de 22 iunie la ora 21:00 în Amfiteatrul TNB, o scenă unică în România.
Situat pe Teatrul Național, la 24 metri deasupra Pieții Universității, Amfiteatrul în aer liber găzduiește din luna mai până în septembrie, cultura și diversitatea genurilor artistice sub cerul nopților de vară, chiar la km 0.
Pe lângă „Protest”, multe alte spectacole de teatru și dans, concerte de jazz, rock sau folk, filme de colecție sau cele mai recente producții cinematografice vor putea fi văzute în această vară sub cerul înstelat al Bucureștiului.